Design Studio Louise

Bedrijfswebsite laten maken door Design Studio Louise

De kick-start voor je bedrijf

Doeltreffend

Fraai ontwerp

Klaar voor de toekomst

Je bedrijfsdoelen behalen.
Met een website waar je trots op kunt zijn.

Bedrijfswebsite laten maken? Je bent nog niet zo lang zzp’er of je hebt sinds kort een kleine onderneming, dan wil je natuurlijk gelijk goed van start gaan! Ik ga deze kick-start voor je realiseren met een unieke bedrijfswebsite die er niet alleen geweldig uitziet, maar bovenal hoogwaardige klanten binnenhaalt. Dit is waar Design Studio Louise zich onderscheidt van de concurrentie: alleen hier krijg je een website die strategie en design combineert.

Bij Design Studio Louise kun je rekenen op een volledig verzorgde website, waarbij aan alles is gedacht. Design en strategie staan dus voorop, maar ook de technische aspecten worden geoptimaliseerd. Zo zorg ik ervoor dat jouw website snel laadt, een mobielvriendelijk ontwerp heeft en goed online vindbaar is.

“De enige websitebouwer waar design en strategie samenkomen.”

Jouw marketingpartner voor de toekomst.

Met Design Studio Louise heb je een marketingpartner voor de toekomst. Naast je bedrijfswebsite, bied ik ook ontwerp aan van huisstijl, logo, flyers en sjablonen. Met zo’n basis gaan we ervoor zorgen dat jouw nieuwe klanten binnen gaan stromen. Dit doen we met online blog-artikelen, social media onderhoud en online advertentiecampagnes (o.a. op Google). Alles is dus mogelijk, maar niks is verplicht. Bij Design Studio Louise kun je op eigen tempo de producten afnemen wanneer je de volgende stap wilt maken.

Optimale service voor zzp en mkb

Ben je een zzp’er of heb je een kleine onderneming? Net zoals ik? Dan ga ik extra graag voor je aan de slag. Ik snap exact wat je behoeften zijn als kleine ondernemer. Hoewel ik in een andere branche werkzaam ben dan de meeste van mijn klanten, begrijp ik goed welke zaken kleine ondernemers doormaken, waar ze rekening mee moeten houden en waar ze naartoe willen.

Jouw marketingpartner voor de toekomst.

Maatwerk staat bij mij voorop. Ieder bedrijf is anders, en zo heeft ook elk bedrijf zijn eigen unieke set aan behoeften. Deze behoeften breng ik samen met jou in kaart. En op basis daarvan, zal ik een oplossing bieden die overeenkomt met je eisen, en je verwachtingen zal overtreffen!

Design Studio Louise is een zzp-onderneming van Louise Platell. Dit betekent dat je altijd met mij te maken hebt. Dit heeft als voordeel dat ik je vragen altijd direct en volledig kan beantwoorden. Daarnaast heb ik minder operationele kosten in vergelijking met mijn concurrenten. Zo hoef ik bijvoorbeeld geen kantoorpand te betalen. Dit betekent dus dat ik voor hetzelfde budget meer tijd en aandacht in jouw project kan steken. Om te zorgen dat ik altijd de meest relevante kennis en praktijken kan toepassen op jouw project, werk ik samen met partners die mij helpen in het ontwikkelingsproces.

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan!

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan!​

Hoe jij de website krijgt die je bedrijf verdient

1. Gratis adviesgesprek

Samen bespreken we hoe jouw bedrijf voordeel kan halen uit een nieuwe website. Daarbij zal ik ook antwoord geven op al je vragen.

2. Website ontwerp

Op basis van je voorkeuren, maak ik een ontwerp voor je nieuwe website. Vervolgens krijg je alle vrijheid om aan te geven wat je aan dit ontwerp zou willen veranderen.

3. Teksten schrijven

In overleg met jou, bepalen we wat de inhoud van de website wordt. Vervolgens zet ik dit om in aantrekkelijke teksten, die ook nog eens meehelpen aan de online vindbaarheid van je website (SEO).

4. Website ontwikkeling

Zodra je volledig tevreden bent met het ontwerp en de teksten, ga ik de website ontwikkelen. Zodra de website live is, kun je weer aangeven welke delen je aan zou willen passen.

5. Domein en hosting aanvraag

Voordat een website live kan gaan, is er een domein en hosting nodig. Ik vraag beide zaken graag voor je aan bij mijn gebruikelijke provider, of bij een provider van jouw keuze.

6. Zoekmachine optimalisatie

Om te zorgen voor goede online vindbaarheid, vraag ik een Google-bedrijf voor je aan en richt ik de achterkant van de website zo in dat je website makkelijk uitgelezen kan worden door Google.