Design Studio Louise

Over Design Studio Louise

ZZP-onderneming van Louise Platell

Een top website voor de kleine ondernemer

Design Studio Louise is in 2021 opgericht door Louise Platell. Dit kwam voort uit haar inzicht dat ondernemers vaak moeten kiezen tussen een goedkope website die matig presteert of een geweldig presterende website waar een gigantische investering voor nodig is. Voor grotere bedrijven is deze keuze natuurlijk makkelijk gemaakt, maar kleine ondernemers zijn genoodzaakt om voor de eerste optie te gaan en daarmee veel kansen te laten liggen. Daar brengt Design Studio Louise verandering in. Omdat zij op een slimme manier gebruik maakt van de nieuwste technieken, is zij in staat om de perfecte website te maken voor een bedrag dat veel lager ligt dan bij de grotere web developers.

Missie & visie

Louise gelooft er heilig in dat geweldig presterende websites niet duur hoeven te zijn, en dat kleine ondernemers snel hun investering terug zullen verdienen. Een website die er visueel spetterend uitziet, goed vindbaar is op Google en alle strategische doelen behaalt, kan echt betaalbaar zijn! Dat is precies waar Louise voor staat: een geweldige website voor een betaalbare prijs. Hiermee is het haar missie om de kleine tot middelgrote ondernemer te helpen en samen hun bedrijven tot een groter bereik uit te laten groeien.

Diensten

Een goede website is slechts een van de eerste stappen richting online succes. Design Studio Louise biedt alles-in-1 service, waarbij online succes voorop staat. Ten grondslag hieraan ligt dus webdesign en ontwikkeling, inclusief copywriting, huisstijl ontwikkeling, logo ontwerp, zoekmachine optimalisatie en Google advertenties. Samen met jou ga ik de missie aan om je bedrijf nieuwe hoogtes te laten bereiken.

Over Louise

Louise Platell is een ondernemer uit Rotterdam. Zij heeft ruim 3 jaar ervaring als webdesigner en developer, met een specialisatie in WordPress. Daarnaast schrijft zij al ruim 5 jaar teksten voor websites, boeken en artikelen, met de focus op zoekmachine optimalisatie. Sinds 2021 werkt Louise als zzp’er in de online marketing branche. Dit doet zij niet alleen met haar ervaring als webdesigner en copywriter, maar ook op basis van haar academische achtergrond. Louise heeft namelijk een Master behaald in strategisch productontwerp aan de TU Delft. Daarnaast heeft zij marketing kennis opgedaan bij de Master Media & Business aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tevens heeft zij een Master in sinologie behaald aan de Universiteit Leiden.

Wil je meer weten? Neem een kijkje op haar LinkedIn en twijfel niet om contact op te nemen of een connectieverzoek te sturen.