Design Studio Louise

Website laten maken

Volledig verzorgde website voor jouw bedrijf

Doelgericht

Online goed vindbaar

Mobiel vriendelijk

Een website waar je trots op kan zijn

Website laten maken? Jij bent op zoek naar een nieuwe website om de volgende stap te zetten. Dat is mooi! Met de website die ik voor je zal maken, tillen we je bedrijf namelijk echt naar een hoger niveau.

Met een goede website ligt de wereld direct aan je (digitale) voeten. Ik zal zorgen dat jouw website snel laadt, een mobielvriendelijk ontwerp heeft, goed online vindbaar is, en bovenal toewerkt naar jouw bedrijfsdoelen. Bij Design Studio Louise kun je rekenen op een volledig verzorgde website, waarbij aan alles is gedacht.

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan!

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan!​

Hoe jij de website krijgt die je bedrijf verdient

1. Gratis adviesgesprek

Samen bespreken we hoe jouw bedrijf voordeel kan halen uit een nieuwe website. Daarbij zal ik ook antwoord geven op al je vragen.

2. Website ontwerp

Op basis van je voorkeuren, maak ik een ontwerp voor je nieuwe website. Vervolgens krijg je alle vrijheid om aan te geven wat je aan dit ontwerp zou willen veranderen.

3. Teksten schrijven

In overleg met jou, bepalen we wat de inhoud van de website wordt. Vervolgens zet ik dit om in aantrekkelijke teksten, die ook nog eens meehelpen aan de online vindbaarheid van je website (SEO).

4. Website ontwikkeling

Zodra je volledig tevreden bent met het ontwerp en de teksten, ga ik de website ontwikkelen. Zodra de website live is, kun je weer aangeven welke delen je aan zou willen passen.

5. Domein en hosting aanvraag

Voordat een website live kan gaan, is er een domein en hosting nodig. Ik vraag beide zaken graag voor je aan bij mijn gebruikelijke provider, of bij een provider van jouw keuze.

6. Zoekmachine optimalisatie

Om te zorgen voor goede online vindbaarheid, vraag ik een Google-bedrijf voor je aan en richt ik de achterkant van de website zo in dat je website makkelijk uitgelezen kan worden door Google.